Mijn denken verbeelden is wat ik moet doen. Ik voel de noodzaak orde te scheppen in de voortdurende stroom van gedachten, mijn denk-beelden.

Mijn werk is een onderzoek naar de betekenis van vorm, kleur, materie en voorstelling, waarbij het experiment en het al dan niet geleide toeval essentiële onderdelen zijn.

Mijn beeldtaal is blijvend in ontwikkeling. Kenmerkend zijn lijnen, krassen en onregelmatigheden in mijn werk, die het ontstaan van de 'tekening' markeren en zichtbaar blijven als herinnering daaraan. Ik streef naar een persoonlijke, poëtische en minimale schriftuur.

Ik werk met verschillende materialen: acryl-, water- en olieverf,  potlood, houtskool, krijt, inkt, bister en maak assemblages, collages, abstract en figuratief werk op een veelheid aan dragers. Ik maak ook gebruik van ready-mades en fotografie en wat zo al op straat ligt.

Mijn onderwerpen ontstaan gaandeweg het werkproces en ontleen ik aan mijn directe, alledaagse omgeving. Ook politiek, literatuur en filosofie verleiden mij tot het maken van beelden. Ook de soms verrassende combinatie van woorden en beelden is wat mij in onze beeldcultuur fascineert.

De verbeelding is voor mij aan de macht!